Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elchock

Varje gång jag hör ditt namn

Elchock i kroppen

Och jag hör ditt namn

Varenda jävla unge har tagit ditt namn

Det är ditt namn

Det är du

Och ingen annan




Fri vers (Fri form) av svart ängel
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svart ängel
svart ängel