Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en dikt om passionen i att spela teater och en längtan efter den andliga världen.


Abstrakta skepnader


svettiga kroppar rör sig runt i rummet
formar abstrakta skepnader
rullar genom tystnader
skapar magnetfält

vi är inte människor
vi är varelser, väsen
materia som existerar i stunden
våra kroppar smälter ihop till ett
fötterna slår mot golvet
andetagen skapar rytmer

det finns inget du, det finns inget jag
varken rum eller tid existerar
vi andas in liv
skapar illusioner
spinner drömmar




Fri vers av svart ängel
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 00:40



Bookmark and Share


    MarreGustafsson
Jag vet längtan efter den andliga världen.. jag vet passionen i att spela teater. När vi blir ett och smälter samman. Du satte ord på det.
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

svart ängel
svart ängel