Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du tror alltid att jag missförstår dig

men du säger, i love you
som om det vore ett skämt
så jag håller tyst

(för jag vill verkligen bara vara med dig)




Fri vers av hets
Läst 471 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-16 12:30



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
ja, verkligen är ett starkt ord som gjorde mycket för den här lilla biten
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets