Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns människor som gått andligt vilse

inte därför att

de ville det


utan därför att vägvisare

saknats, eller gjorts

oläsliga.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 18:49



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
tja, som det står skrivet "den som söker skall finna"

det finns säkert flera vägar dit
2010-01-29

    Sven-Erik Sköld
NUR, Gud, som gjort oss. Tack för kommentaren, synpunkten! S-E
2010-01-28

  Lavinia Röd
Ja, kanske är det du som gått vilse? Den som dör får se.
2010-01-28

    Sven-Erik Sköld
Larz, just det, det står ju i Guds Ord: "Om den signal som basunen ger är otydlig, vem gör sig då redo till strid"
2010-01-28

  peter markurth
Man har sina tankar, följ det du vet är sant, då går du ej vilse
2010-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Det där diffusa och luddiga är vilseledande.
Fluffiga, mjuka moln. Allt verkar så puttenuttigt.
Men det är FEL!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld