Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ändå så

är vi så lika




Identitet

 

Varje dag

på promenader

där det knastrar av grus

blir mina fotsteg

till ekon från förfluten tid

minnen...så avlägsna så långt borta

vem var du? och vem är jag?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-29 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~