Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds Ord är Andens svärd

när det svärdet kommer

i människohänder


skadar det omgivningen

och driver människorna

bort från Gud


dödar dem inför

evigheten:


Då Guds kärlek saknas i det

knivskarpa egget:


D.v.s. Gud Själv:

Anden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 150 gånger
Publicerad 2010-01-30 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld