Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av en kvinnas andetag i vinden

Skriver saknad på ett gulnat papper i ditt hjärta,
vi sjöng om döden natten då du fann min ångest vilande i strukturer

de missförsådda målarna utan saknad och defekter,
i ditt hjärta lever frihet i en gryning utav eldkärlekens pris

ville du ha mina tankar,
svarta

morden,
det sköna i naturen,


doften av en kvinnas andetag i vinden




Fri vers av peter markurth
Läst 1063 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2010-01-30 12:34



Bookmark and Share


  Filosofen2
Det är en underbar dikt och målar upp ett landskap av djupet från ditt hjärta.
2011-03-28

  Rune Thorsell
En mångfacetterad dikt som leder läsaren genom världar — främmande och välbekanta. Hyllningen till KVINNAN är gripande.
2010-11-10

  helenita VIP
fantastisk!
Gillar mycket.
2010-11-07

  Rosen VIP
...skriver saknad på ett gulnat papper...
ord som beskriver saknadens beständighet
man fångas av din rubrik!
Applåd!
2010-02-21

  SeptemberAshes
Varenda ord tog hårt, mycket vackert.
2010-02-02

  Ewa Åkerlind
vackert skrivet!
2010-01-31

  kärleks ängel
underbar rytm och känslan!!
2010-01-30

  Alexander Gustafsson VIP
Fan, vad härlig...
2010-01-30

  Hans Christian
Den här var ruggit bra, titeln är suverän.
2010-01-30

  mare VIP
Gillar...i ditt hjärta lever frihet..
2010-01-30

  LenaJohansson VIP
fin...
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth