Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton så fräckt

snödjup döljer skatt
frostkallt under lättjans dun

musen ler i mjugg




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 362 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-30 23:21



Bookmark and Share


  walborg
Jättekul text med dubbla perspektiv.
2010-02-14

  Gunnel André VIP
Din välkända förmåga till dubbeltydighet firar triumfer här!
2010-02-06

  Carola Zettergren
Gulligt!:)
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder