Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag underskattar inte svåra sjukdomar

eller andra, stora

problem


som vi Människor

kan ha


men jag vet att

Gud är större


och vill oss

väl.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 172 gånger
Publicerad 2010-01-31 04:55



Bookmark and Share


  Anna*
Amen
2010-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Det är en from och fin förtröstan.
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld