Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Godhet och nåd skall följa mig i alla mina levnadsdagar.."


Idag, om Du vill

får Du

andas in

Guds godhet!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-31 09:45



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Larz, Tack för Ditt bibliska -och vägledande tillägg!
2010-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Ordet är dig nära, i din mun och i ditt hjärta. Om du vill kan det bli kött i ditt liv.
2010-01-31

    Sven-Erik Sköld
Svar Ja, i dag och alla dagar! Tack för Din kommentar och Din komplettering!
2010-01-31

  mare VIP
Fint, som alla dagar...
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld