Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Du är sjuk

skriv in Dig på Golgata korsets

sjukhem, där JESUS är

Överläkaren


och förlita Dig, förtrösta

på Honom av hela

Ditt hjärta.


Han har friskrivit oss

från våra synder

och sjukdomar


när Han dog

i vårt ställe

på Golgata kors


och låt det,

tillfrisknandet,

ta den tid det tar:


ibland går det fort, i ett

ögonblick och ibland tar det

längre tid, i en process.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-31 11:59



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Det var fyndigt! Tack Gode Gud, att det inte är det! Med bästa hälsningar! S-E
2010-01-31

  Lavinia Röd
Är det Reinfeldt och kristdemokraterna som föreslår det?
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld