Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtapetsering


Om jag ändå bara hade
haft råd med
nya tapeter
då hade
mitt liv
helt
säkert
varit
perfekt

Efter att ha möblerat om
inuti mig själv
och tapetserat
med bländande vita tapeter
över det gamla och svårförstådda
förbannar jag mig själv
och min fantasi
då den bönhörd
ljuger mig rakt upp i ansiktet




Fri vers av Dagg
Läst 590 gånger
Publicerad 2005-10-29 23:17



Bookmark and Share


  Morvern
Gillar det där med att tapetsra i sitt inre och att diktens första del är så kortfattad men den andra lång, det gör den annorlunda.
2005-11-04

    avskalad
jag gillar den här. hög igenkänningsfaktor.
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Dagg
Dagg