Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hihi


Destruktivt kreativ


Poeter.se, stundom stagnerar

när "så kallade poeter" överproducerar
i tanklös kreation


för bejakad reaktion
I nyckfull intuition
många trivialt orerar
om det de ofta bagatelliserar
Men jag är fan blaserad,
trött på att se dränerad
de skapande ven

Såsom urvattnat bläck,
en Rorschachfläck
slarvigt diffus
för ett egorus
Ett bekräftelsesökande skriveri
sprider sig på sajten
som lyrikens epidemi
Men jag tänder ljus
på de bräckliga korthus
med mitt poetiska bus
och hoppas den sprids
med eldsvådornas sus!


















Fri vers av Eduardo
Läst 426 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-04 17:25



Bookmark and Share


  Robert Almgren VIP
Bra kritik som vanligt mästerligt formulerad!
2010-02-22

  Eduardo
har jag inte påstått, annars hade jag inte varit medlem. Men känner du dig träffad så varsågod... Du har återigen lyckats provocera med få ord, det är en nästan imponerande egenskap... bra där!
2010-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Så det är bara din poesi som duger?
2010-02-04

  *Camilla*
tack
jag är inte ensam i att
se samma namn fyra gånger efter
varandra i "nya texter"
och då är varje text fyra rader eller några mer

Om man tänker
igenom
Kan man skapa poesi med
flera stycken i
utan att det
blir fel.

Det är ju det som är poesi
infallsvinklar och
tankeverksamhet hos läsaren!

Gillar ! Kreativt minst sagt, Eduardo

-Camilla
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Eduardo
Eduardo

Mina favoriter
Kärleken
Underliv kreativ