Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska bli intressant nu o se om denna text blir censurerad...


Tiraera poetica


Skriver blodrött i samtidens intellektuella anorexia,

min fingertopp mitt vapen, när jag reciterar profetia

Metaforer i sinnen, som ångor från frätande syra

förmultnar hjärnsubstans på de som är illusivt fria

Men när poesin missförstås och budskapet förgås

så vänder jag min näve, med mitt mittenfinger upp.

Fuck you!




Fri vers av Eduardo
Läst 518 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-01 21:46



Bookmark and Share


  Eduardo
hahaha... ahhh precis, antar att dissar/ beefs och tiraeras inte brutit igenom i poesin ännu... dags för oss att introducera det :-)
2010-02-03

  Vergara
nice bro, poesi kan vara i alla former.. nice diss
2010-02-02

  Lavinia Röd
Hahaha, det här var roligt! Funderar på om det är jag som missförstått något????
2010-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Inte särskilt intelligent, men alla har ju sitt sätt att uttrycka sig.
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Eduardo
Eduardo

Mina favoriter
Kärleken
Underliv kreativ