Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade mamma.


kärlekens band..

Mamma..om du visste vad du betyder! ( fast det vet du nog:) Jag har varit så arg på dig..förlåt.. förstår ju nu.. att du bara älskar mig.. å vet du.. du gör det bra! Du är faktiskt den enda människan jag vet som kan älska utan att kräva..som kan ge..utan att söka..som kan skälla utan att få bekräftelse på att du har rätt. Allt du ger..allt du gör..är ren kärlek. Tack! Å tack för att du lärt mig det. Lärt mig hur det kan vara.. Det är så lätt att gå vilse i det där..det där med kärlek. Så än en gång..TACK för att du finns.. Kanske jag aldrig säger det till dig..men jag älskar dig.. TACK för du gav mig ett fint liv..trotts allt som varit..TACK för du gav mig styrkan att älska mig.. för utan den hade jag aldrig klarat att hjälpa eller älska någon annan på ett äkta sätt.. Kanske du aldrig kommer att läsa detta..men det gör inget..för jag vet att du vet ändå..mina tankar är dina..precis som dina är mina.. kärlekens band kallas det.. har man det så behövs inga ord..då blir orden bara meingslöst pladder...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-08 11:34



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Nej, dessa ord blir ej meningslöst pladder!
Calle
2010-02-08

  issac.a.m
Vackert skrivet till din mamma...
2010-02-08

  Nina Nightwish VIP
Perfekt hyllning till din mamma, bravo!!
2010-02-08

  aol
underbar hyllning till din mor, gillade min också,
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP