Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör inte min bubbla!

När världen är otäck..när jag blir rädd..när min styrka är svag och när min själ gör för ont..då..ja då kryper jag snabbt in i min bubbla. Där är jag trygg..där är jag säker..där kan jag laga och slicka mina sår..där kan jag vara det som jag är.. Mina frågor får svar men det tar lite tid.. för mina frågor..ja dom är ju som dom är. Du vet när jag är i min bubbla..då när mina ögon inte lyser..och inte längre är blå..när jag inte längre ser..när jag backar för dina händer och kryper i mitt språk..då vet du att jag i bubblan är. Snälla rör den inte då..den är skör och mycket slagen på..vill inte ha den sönder..kanske inte överlever då. Så snälla låt mig gå in i min bubbla då och då..behöver det..och du vet...jag kommer tillbaka...sen...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-08 14:06



Bookmark and Share


  aol
jag lovar att inte rra, bra skriven,
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP