Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligt, inte en chans, att det var sant.

var det en illusion
eller kanske en hallucination
var jag hög av bara din närvaro?

hur kunde jag annars få för mig
att det betydde någonting????




Fri vers av PTKGH
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!
2010-04-05

  Andreas Widell
AHHH!!!!
precis så har jag fan känt!
inte direkt awesome att känna så...

men fan nice! jag diggar denna fan! :D
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

PTKGH