Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems hjälte kommer du att bli?



Du tror att din insats gör skillnad


Du tror att du kan hjälpa någon annan


Du tror att du kan förbättra och förändra


Du tror att du behövs


Du tror att du kan rädda liv


Du tror rätt


Vems hjälte kommer du att bli?




Fri vers av Poson
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-08 18:18



Bookmark and Share


  Anna*
Tycker om och tror mig ha svar på den här...
2010-02-10

  coleve
sparar som personligfavorit:)
2010-02-08

  coleve
fint skrivet, gillar slutet väldigt mycket
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson