Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen kontroll




Tiden springer bort
glider ur mina händer
dagarna går oförstådda

När föddes förtvivlan
friheten ryms i en ask
får en timma
det är allt

sedan är det slut

var är redskapen
som formar rösten
att uttrycka det jag vill
mitt svalg fylls med sand
min mun torkar ut

grävde en grop
den blev för djup
kommer inte över kanten




























Fri vers av J. Herward
Läst 377 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-10 10:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läste gärna texten, ända ner i slutet också. Lagom med metaforer utan alltför mycket av att bre på heller.
2014-04-29

    Bodil Sandberg
säger som kyrris oerhört stark poesi..KÄNNS KÄNNS
2010-02-14

  Lasseman VIP
Känns lite som uppgivenhet, tristess och ledsamhet, men hoppas du mår bra ändå, och hoppas att det skall vända så du kan bli glad igen.. lite kramar på vägen min vän! och massor av applåder
2010-02-13

  Mr Lindemann VIP
Trivs där ett tag
slår mig i slang med
en grävling
sedan maskar jag in
delar av vardagen och
stöter på delar av Göran
persson i den jordiga
dimensionen

hoppas du inte tar illa vid dig av denna forts
2010-02-12

  Lovisalouise
åh.. frustration at its worst/best!

ett begynnande kaos ryms i dina ord...

Jag kommer med en hand och ett rep och drar upp dig ur gropen, det vet du! Lita på det!

Veeeery good text:)
2010-02-11

    ej medlem längre
"grävde en grop
den blev för djup
kommer inte över kanten"
Ett avslut som stannar kvar hos mig, lämnar ifrån sig blandade känslor av rädsla och övergivenhet.
Strålande skriver du!
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward