Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om svårigheten att uttrycka det man verkligen tycker och känner.. i synnerhet när det gäller känslor och kärlek; http://www.youtube.com/watch?v=eINS3yYQ2aU


Ursinniga änglar

Ursinniga änglar dansar runt min fot
kräks i mina öron.. ljudet.. ekot..
av ett barn, instängt i mig själv
en vilja att aldrig kunna uttrycka
aldrig kunna vara
där, man är, just nu
alltid på väg
någon annan, är någon annanstans
jag är
bara här
just nu
på väg bort
dimman som lättar
avslöja äcklet
som gror i oss alla
det genomträngande skriket
av ensamhet
hemmahörande
där inget annat
känns hemma
det främmande
själva främlingen,
är alltid vi själva




Fri vers av Herr Ångest
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-10 21:17



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
känns som att springa bort från sig själv i snålblåst dimma och hagel
väl beskrivet!
2010-02-23

    //Nikita
Åh, så gripande!
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest