Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten valentindikt för söndagen?




Rosenbröst

snön slyar

letar och sover

munnar lyser

av tappar och is

 

grenar gråter

i trädens värme

längtar hem

till rosenbröst




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-11 11:26



Bookmark and Share


  Gigi
Jag får härliga vårkänslor av denna!
Tack Fredrik!
2010-02-17

    ej medlem längre
Fin.
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö