Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kändes bra på tentan idag..


RSV och motivationens explosivitet

När mina
apterade deljag
formerar sig
och motivationens
låga lyser

blir den följande
explosionen
till peace of mind




Fri vers av Bengt VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-11 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP