Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Experiment: Kan teknisk infrastruktur besjälas?




Infrastruktur: 1

Transformatorkur

i bin och brus

mumlar

som en brunn

 

fälten

seglar utan öga

och skörden

tröskar telefon




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-12 16:21



Bookmark and Share


  wayward - taiga
absolut, det kan den. skarpt och vaket.
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö