Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi "Let it be" av Beatles


Let me be


Let me be

Let me be

Let me be

Let me be

Praying from my broken heart

Let me be




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av eva m h
Läst 262 gånger
Publicerad 2010-02-15 00:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
A broken hallelujah
2010-02-17

  Gunilla VIP
Let me give you a warming hug
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

eva m h