Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trosa - limerick

där bodde en tant uti Trosa
hon kallades allmänt för Rosa
hon var ganska så fräck
när hon nästan helt näck
i bara sin trosa sågs strosa




Bunden vers (Limerick) av vera gade VIP
Läst 1669 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-15 06:38

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ira Y
Vilken rolig! Tack!
2013-05-27

    Dan Myrbeck
Grattulerar till en helt underbar limerick!
Förutom mycket högt betyg bjuder den
på en hel del "extra" på affären!

(P.S. Undertecknad har också skrivit en på
temat Trosa, men inte alls lika bra! D.S.).

/Dan Myrbeck
2013-03-01

    ej medlem längre
ha ha Bravo :-)
2010-02-16

  Mr Lindemann VIP
Men staden Tros är fin
som gammalt vin
2010-02-16

  Lady Alassa
Verkligt humoristisk limerick
2010-02-15

  Monika A Mirsch VIP
tack för den turen med rosa i trosa i trosa - goder dikt!
2010-02-15

    papillon
Snygg, särskilt med nä-nä-nä i fjärde och inrimmet i sista raden. Klappetiklapp!
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP