Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motpolerna slåss

det är slagsmål
varmt mot kallt och hårt mot mjukt
du mot dig och jag mot mig

det abstrakta vinner över lögnen såväl som
över det det konkreta
hoppas jag
då återstår sanningen och
vart är det den står?




Fri vers av PTKGH
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 21:56



Bookmark and Share


  aol
gillas bra skriftat,
ps följer du med oss till poeters ö, du är så välkommen,
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

PTKGH