Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

good bye och sånt

när fläckiga lakan
övergår till fläckigt hjärta
a fucking blood stain on my shirt
det är då man sjunger att
man hellre gräver ned sig i jorden
än går tillbaka till dans, musik och happy fucking love
ibland drömmer jag om dans
när du dansade mina höfter
(fast det minns vi inte)
då vi satt på bänkarna
och bara tänkte på självmord
det var dagarna då jag var du och du var jag
när vi bestämde oss för
att skrika istället för att gråta
och när vi bestämde oss för
att leva istället för dö




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-17 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter