Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du min poetsvän..när jag läste dina texter så vill man så gärna säga något till dig...

 

 

 

 

 




En djärv röst att lyssna till..

 

 

 

 

Hon föddes i skuggan av månen,
hon är knådad med ljuset
hon ritade livets äpple på det vita arket,
ett äpple som inget träd har spirat innan
och hon rev det vita arket och föddes ur det igen
klädd med vit ,grön och röd färg.

Hon bor i alla tider,
härlig är hennes leende,blått och naket
när hon hade mognat och blev en härlig frukt,
visste hon vad som väntade henne
Hon mognade i de två skogarna
poesi och kärlek
och innan hon föddes bodde hon i alla tider

Hon sov länge ...
hon bad trollkvinnor att ta hand om henne,
så de täckte hennes kropp med amuletter
och tvättade hennes hjärta med hounug av galenskap
och från den tiden flyger hon med sina punkter
ovanför molnet av passion

 

Åtrån och punkter är hennes sätt
och stormen är hennes kompass.
I kärleken ankrar hon inte i någon hamn..
Hon har sina egna alfabet..
sina egna unika bokstavsstämplar
punkter

Hon är en laddning av höga viskningar
och vågor av kvinnlighet som exploderar.
Hon skriver från kärnan av hjärtat
och hon fångar varje puls som springer
ovanför den vita arket.

Det som förvånar mig
att hon flyger till alla hjärtan utan pass.
Hon är glödande punkter
som väcker rysningar, glädje, smärta, kärlek, behag hos läsarna
Det är hennes penna som gör att alla känslor dansar på kanten av kniven

Färgen i hennes texter
omfamnar ljuset, språket, kärleken, döden, livet,
frånvaron och närvaron,
känslor och fantasier...

De som förstår rytmen av hennes punkter
känner henne

Hon är
Suzy ..
En djärv röst att lyssna till..
en röst som vi behöver

alltid

......

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 358 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-14 22:48



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Underbart skrivet till en gemensam vän och som fylls av ett stort varmt och omtänksamt hjärta. Det är en fin gåva att få dessa ord och det är Suzy värd. Ett fint skrivet dikt och fint gjort av dig.
2010-08-17

  aol
underbart vacker hyllnin till en dikterska
so verkligen i ord famnar kärleksdjupet
2010-08-17

  Anna*
Härlig hyllning till en kär poetvän! Snyggt!
2010-08-15

  sulimaa
Ja åhh så den kvinnan kan skriva...man sveps med vare sig man tänkt det eller inte ...precis som man gör när man läser dina texter...
2010-08-15

  firefire
precis! håller med..Suzy är precis allt du beskriver,och en mycket god vän till mig också;)
2010-08-14

  SagaArt VIP
Vackert
2010-08-14

  Aisha VIP
....vackert om Zusy.......
en hyllning...ja
2010-08-14

  Suzy med punkterna
Finaste hjärtat bär du du Issac, tack från djupet av mig och min själ....
Du ....
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m