Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte så länge sedan




kort möte

 

och så stod vi där igen

i kylan en lördagskväll

jag hade svept om dig

med min jacka

vi höll om varann

jag darrade nog litet

vet inte om det var kylan

men det var nog för att det var du och jag

vi skildes åt, men i mina tankar är du alltjämt kvar

jag är hopplöst fast

 




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-20 21:25



Bookmark and Share


  erkki
...som när förälskelsen tar tag i en...
2010-03-01

  Ullagulla
man kan spara såna där små tillfällen och ta fram senare...som godbitarna i chokladasken....gott....
2010-02-23

  Epione VIP
Vackert litet minne en lördagskväll.
Hoppas diktjaget får uppleva fler sådana fina kvällar.
Lite som om han är en nervös tonåring..
Gullig
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~