Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite billigt å dåligt,jag vet...bara ännu en halvgammal text jag hittade i mina gömmor..


CV...

bit för bit

framkommer

ännu fler

fragment


bitar av

dig


välsmakande

eggande


som kan

klistras ihop

till en läcker

helhet


om jag

såg dig

och dina

kvalitèer

med en

arbetsförmedlares ögon

så skulle du



högsta poäng

för ett

CV

utöver

det vanliga!






Fri vers av firefire
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-16 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire