Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://video.google.se/videoplay?docid=-3791007322683758535&ei=hjWCS4jUK8GM-AattNnPCA&q=Religulous&hl=sv# från en freestyle jag körde nyligen...


moise Inci koden


Är pervers i mitt angrepp,
ett poetikens våldtäckt
Har ingen respekt
är ouppfostrat fräck
när jag klär av sanningen näck
med fasaden avtäckt

River hegemonins spindelväv
och dränker sinnen i, metaforiskt säd,
ett kletigt säv,
ur kunskapens träd

Se, jag är hiphop poetisk lärd
flyktat den pestkoleriska flärd
i lyrikens värld
för att allegoriskt slakta
de romantiserat falska
som en tabloidblaska
propagerar fabricerad fakta
förankrat i, det spirituellt abstrakta

i, den sakrala fabeln,
infekterar samhällsmoralen
och profeterar för att befria
i det repetiva
som en repad LP-skiva,
sanningens spegel förvrida

Jag svartmålar profetia
för de verklighetssterila
och befruktar dom fertila
men deras foster prematura
föds missbildat obskura
så min pensel, dom får suga!

Se, jag är en odömd, vidrig pedofil
som med ett hånfullt smil
snuffar varje kunskapsinfantil
och sparar minnet i
en bärbar usb-fil!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Eduardo
Läst 507 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-23 17:27



Bookmark and Share


  Robert Almgren VIP
Smooth! En arbetsbeskrivning med sting i, härligt!
2010-02-28

  Vergara
Wow.. Wow..WOW!!! Istället för davinci-koden moise-inci-koden, snyggt!
2010-02-24

  Lavinia Röd
Härligt energiskt dribblande med orden! Underbart och jag ler när jag läser!
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Eduardo
Eduardo

Mina favoriter
Kärleken
Underliv kreativ