Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i det finstilta


Rättelse


I gårdagens upplaga hade vi en notis
under avdelningen "Inrikes" där vi skrev
om demokrati. Av texten framgick det att
partierna eftersträvar att ha ett enat folk.
Detta överensstämmer inte helt med sanningen.
Utan det rörde sig om en "styrd flock", vilket
torde framgå tydligt i gängse samhällsform.
Vi beklagar oklarheten, men redaktionen
är inte ansvarig för publikationen.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Eduardo
Läst 423 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-25 03:20



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Ok, men det är för sent för mig att uppfatta ironi....JAg kan liksom bara ta till mig korta meningar, med lång tystnad emellan...
2010-02-25

  Eduardo
nähh... med det kan mkt väl vara en artikel du läst... tänkt att vara ironisk...
2010-02-25

  Lavinia Röd
Hajar ingenting...Men det kanske beror på att jag är trött..Har vi läst den artikeln?
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Eduardo
Eduardo

Mina favoriter
Kärleken
Underliv kreativ