Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvåsamhet

och så vänder han på sig
viskar något ohörbart i mitt öra
vandrar vidare, bortom horisonten
evigheter senare hittar jag honom igen
sittandes bredvid mig på en parkbänk
hans outtalade ord fick mig att rysa
till slut var det jag som talade

- Vill du ha lite Jack Daniels?




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-24 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter