Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöhjärta

vi målar våra hjärtan i snön
för varje snöflinga är unik

vi vet att våren kommer snart
och att snö smälter

så vi njuter
i kylan...




Fri vers av Fredric
Läst 297 gånger
Publicerad 2010-02-25 23:47



Bookmark and Share


  Roula O
åh strålande dikt...en riktig pärla, gillas!
2010-03-04

  Blåbäret
i det fastfrusna håller kärleken måttet och formen, lite oföränderligt ...men akta sig för lite värme, som kan få vackraste snöhjärtat att smälta...
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric