Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag se något nytt?

Jag undrar
lite lojt
vad som
ska visas

Det viktigaste
perspektivet
i mitt liv
som jag nog sett

men aldrig
aldrig
har tagit
på allvar

små sköra
personer
ska ge mig
verkligheten

jag redan hade




Fri vers av Bengt VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-26 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP