Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamelen II



Idag såg jag
en man
kasta skräp
i ansiktet
på en tiggare
- Skyll dig själv ditt äckel
skrek han

Ingen brydde sig,
förutom kamelen på besök.
Han grät igen.




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 396 gånger
Publicerad 2010-02-26 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström