Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken till verkligheten går via naturens och bussars nycker, man får ha tålamod med dem, likt man har för människor ety de aldrig tycks växa upp ur barndomen och bli till ansvarstagande vuxna sådär som vi gärna förväntar oss


Bussen motstod min impuls






Den dagen steg jag inte på en buss
bussen stod helt stilla
jag sparkade på den
men den stod tjurigt stilla

då fällde jag tårar
från mina vätskefyllda ögon

hade de singlat som löv
genom luften på sin väg mot moder jord
hade de väl ändå fastnat
i rocktyget såsom tårar gärna gör




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 13:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerade rader..
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP