Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så lycklig, och jag vet knappt varför


Berusad av mig

Personer kan fägna än
Substanser kan ge oss en stunds ro

Just nu känner jag något jag inte bör känna
Finns säkert dem som skulle fått panik i min värld

Just när inget kunde bli värre
just när livet höll på att fall från klippan
Just när jag trodde jag befann mig i en evig mardröm
Just då tror jag att jag fann sorgens känslor

Jag har funnit respekt för slagen som har kommit min väg
och dem slag som jag själv valde



Jag vill inte tala om lycka, som alla andra inte vill
Vill inte vara din klyscha

Jag vill tala som känslan att bli lugn och rofylld
att känna av, att nu växer jag, nu har det hänt något
Just den där skiftningen, att respektera den, förstå den
se den
Vilken underbara känsla, skiftningen från då till nu

Jag bara satt och utan att tänka så föll allt ihop
på sin plats
i mig

Jag fick mig själv att le, jag fick mig själv att växa
utan att röra på mig, utan att se på mig själv



Jag skulle kunna kollapsa av allt som är i mitt liv just nu
eller, eller
så skulle jag kunna skrika ut den glädjen jag känner
av allt som är i mitt liv just nu

Jag sitter i ett kaos, ett kaos som får mig att
skratta och känna mig berusad

Kan inte stavat mitt namn
men jag
skrattar för jag skrattar för jag...




Fri vers av -Dandy
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy