Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ha också en underbar dag ej blott som alltid ett underbart jag (en text jag skrev för många år sedan och använt mig av som hälsningsfras, stundom)


Något litet om du själv kontra andra människor







om poeterna inne på poeter.se

jag
tror att
de flesta här
inne befinner sig
i en sorts fas, bara att
olika människor nått olika långt...

...en del människor är på väg mot
en sorts klarhet som bitvis
skall få dem att inse
att godhet mot
omgivningen
är den
rätta

vägen
att gå. sedan
finns det de vilka
går i motsatt riktning
och får allt mera för sig
att det är när man djävlas
med sina medmänniskor som
man når den största njutningen

det knepiga är förstås att söka
avgöra vilken sorts människa
man själv är genom att
försöka ta reda på i
vilkendera riktning
man själv
färdas




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP