Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsfärger

 

Du som gör dagen, gör den vacker.
Tag fram dina regnbågsfärger
och gör dagen vacker för mina ögon.

 




Fri vers av Piann VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-03-02 19:34



Bookmark and Share


  träsnidaren
Om det fina inom oss alla

Förträffliga rader
2013-09-30

  Havsbris
klokrent <3
2013-03-15

  ULJO
VACKER OCH FÄRGSPRAKANDE FÄGRING, MYCKET VÄLSKOMPONERAT
2013-03-12

    ej medlem längre

Bedårande insikt
2013-03-10

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-01-09

  Julio VIP
Va fin denna var..liten text som bidrar till ett leende
2011-01-17

  Sunlight
Finstämda rader, som jag gärna tar till mig. Tack!
2011-01-16

    Bodil Sandberg
Härlig poesi i mjuk och även öd-mjuk ton!applause!
2010-09-17

  Fredrik Stillesjö
Känslosamt och fint. Tycker Fredrik
2010-08-25

  Michaela Dutius
varför står det inte en hel lång rad med kommentarer under denna underbara text som säger så mycket i ngra få laddade ord
2010-08-13

  aol
underbar text, tack
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP