Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn ingen press. Allt vi ber om är perfektion! Hur svårt kan det vara egentligen?

Alltid blicken riktad framåt
Oförmögen att se
liken längs väggkanten
Oförmögen att märka
det kaos som följer i hennes fotspår

Alltid på väg
Oförmögen att stanna upp
Oförmögen att vila
Oförmögen att bara stå still
och andas

Alltid leende
Brutalt leende
Oförmögen att låta folk se
den sorg och saknad som verkligen döljer sig
innanför det härdade skalet
av
opålitliga leenden

Alltid stadigt stampande
Snubblar aldrig
Vacklar aldrig
Märker aldrig
att de största skadorna hon orsakar
alltid drabbar
henne själv

Alltid blicken riktad framåt
oförmögen att se
att hon endast travar runt, runt
i cirklar




Fri vers av Knasboll
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-03 23:08



Bookmark and Share


  blå fjäril
Väldigt bra! Träffsäkert skrivet
2010-03-05

    sårosa
Alltid stadigt stampande, gillade den meningen. och de andra med, snyggt!
2010-03-05

  Max Poisé VIP
renodlad och upptäckt sanning som bokmärkes för sin förträffliga ironi och träffsäkerhet!
2010-03-05

  Gunnar Hilén VIP
ABSOLUT ! FULLTRÄFF !
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Knasboll