Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev på det här humöret av att se slät reklam i tv mitt på ljusa dagen, dricka två släta koppar te samt genom att något ihågkomma sommarnöjet att släta ett dike fullt av brännässlor


Häls(en)ans dag är i kommande






Låt inte vanligt struntprat förstöra er dag
låt udda struntprat förstöra den istället
genom att se
så kallade politiker och så kallade experter
tala för er sak i dumburken

Låt inte rödskinn förstöra er dag
använd skönhetsprodukter
tillverkade av utarmat iran

Just kyssfina ben som edra
kunna förgylla världen
blott de är håriga utav fan




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-05 16:28



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Den är bra, ler stort, ett riktigt grin!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP