Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET OCH VÄNNER INTE FÖRSTÅR VAD DOM GÖR



Kliar i näsan och snoret rinner var 10:e sekund
fy för förkylning i denna vackra marsdag när solen
skiner griper toarullen och snyter mig gång på gång
gissa om jag är less att behöva stanna inne denna
vackra dag och huvudvärken gör sig påmind så klart

I horoskopet stod det idag att jag bara skulle va
stanna upp ett slag och då kommer tankarna på
mig av alla de slag både det goda och det onda
sedan bannar jag mig för kassen jag tappade bort
häromdagen när jag köpte en dvd och 2 toppar till
sommaren jag var ouppmärksam denna dag men jag
åkte tillbaka för att se om kassen låg kvar vid bussstation
men så klart gjorde den inte det det var 350 kr av värde i
den, jag hoppas att någon har lämnat i den till sl hittegods
men jag tvivlar på människor ärlighet idag.

En vän som över sov hos mig och hon tog
min medicin utan att fråga som är receptbelagd
vem ska man lita på idag ?hennes handling fick
konsekvenser så klart hon får aldrig sova över mer
hos mig men hon tyckte att det var mitt fel på nått
sätt, jag sade nu skickar du tillbaka det du tagit i brev
och jag fick brevet men där stod det en massa ord
om böner förlåtelse synder hon måste väl förstå att
sånt får konsekvenser dessutom har jag gett henne
medicin några gånger och hon sagt att jag ska få till
baka den men icke sa nicke, snäll som jag var och trodde
att hon skulle göra som hon lovat.
Jag tyckte synd om
henne därför gav jag henne för hon hade sådan ångest
men jag bara förstörde för mig själv och henne jag kan
inte lösa hennes problem inser jag idag och jag tänker
ta en pause från henne ett tag vänner kommer och går
men jag tänker stå kvar i mig själv för jag är den
viktigaste personen i mitt liv idag.




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-06 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen