Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskade en skönhet verklig

Svävar fri
du ler vilt

vilar
kyssar eldar natten sann
vi älskade en skönhet verklig

du var min i regnet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-06 21:39



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert..
2010-03-07

  Johan Bergstjärna
Vackert!
2010-03-07

  Carola Bouvin
Regna min kärlek och vi möts i skuggan då allt annat är intet... Vackrast förmedlar du här!
2010-03-06

  Roula O
en vacker dikt med ett härligt flyt, gillas mkt!
2010-03-06

  Åsa Hall
wow... ja sanningen är underbar. Intressant skrivet!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth