Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tavlan skall försöka illustrera januarisnö i februari, på marken fallen, trampad kring i och undertill ett täcke av jungfrulig asfalt, så som den blivit till fotsp åren kommen Lätt inspirerad till av *Mysjkin*, jaa, texten alltså, inte tavlan


Något litet om ömma känslor


Tänk att kunna
jämföra vänskap med
en sommardag i

härligt väder eller
med det ljuva
ljudet av en

fiol som söker
visa upp livet
såväl från dess

dystra som ljuva
sida... något att
skriva hem om?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-07 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här tycker jag om. Gillar liknelserna sommar-vänskap och ljuva livet-fiol
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP