Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden ovan är ej av en gata i Paris, Texas. Istället är det sinnebilden för Bertha, en av de mest berömda tyska kanonerna under andra världskriget 'Kristen revolt' av Mats henricksson, inspirerade till min kommentar


Kritik på en text (410)





Jag hade en gång en väninna
som inte hette Kristen, Kirsten eller ens Kerstin

men så är jag heller inte mycket för fanatiker heller
kristna borde inte heller vara det

eftersom de inte gillar fan-bärare
vad jag vet




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-07 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP