Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnsligt vuxna rim, trenne småsagor


Eaglekotten





En eaglekott i rymden far
sån tur den då vingar har
den jagar både stort som smått
ej för intet denna eaglekott

på uppvind glatt den flyger så
på mark på byte den jaga må
folk de är så fantasilöst dryga
tror ej en eaglekott kan flyga

-

Sven the humla spelar kort
gör det till en sällsam sport
ropar högt trenne sang
ej möter där sin överman

-

Mannen sover så gott som en gris
så går det ej på annat vis
grisarna sover på stians golv
vaknar ej till spöktimmans slag av tolv




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-08 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP