Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans fågel


Jag älskar och drömmer om jord
där odlar jag frön
och i ditt ansikte skönjer jag roten

för vad är inte världen, annat
än ditt nakna ansikte
små sköra fågelvingar
som slår mot rutan, rispandet av instängdhet

jag vill, jag vill





Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 685 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-03-12 13:57



Bookmark and Share


  Anna*
Tänkvärt berörande ... en bild som inte kan tas miste på
2010-04-23

  om en Siri
skön känsla, bra skrivet!
2010-04-20

  Lasseman VIP
Åh!.. vet du? ibland så önskar jag faktiskt att jag är en fågel...!
2010-03-28

  Frans Nilsson
Starkt Maria!
2010-03-14

  Havanna
Fruktansvärt fin!!!
2010-03-12

  Nils Teodor VIP
Njutbar läsning!
2010-03-12

  _Mian_
Poesi! Dina metaforer, ja hela härliga helheten har njutningsgrad 100, minst. Bokmärker bums!
2010-03-12

  issac.a.m
Helt Underbart!!
2010-03-12

  Fredrik Stillesjö
Hej maria!

Härlig spirande vår och liv! Hälsar vännen Fredrik
2010-03-12

  Hannadraken
underbar!
2010-03-12

  ~~*MariamAurore*~~
så vackert
kul att se dig här igen :)

/M
2010-03-12

  aol
så fint skönskriftat
2010-03-12

  Lena Renman
Men kul att läsa något av dig igen .-) Vliket fint slut " jag vill jag vill".
Det andas tro, hopp och kärlek...

lena
2010-03-12

    Jnåt
håller med föregående kommentatorinna. snyggt sammanlindade teman.
2010-03-12

    ej medlem längre
himlars! så skönskriftat!
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund