Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se det som ett utkast, eller bara fem minuter.


cyber

hon har en iller under skrivbordet
den gnager på hennes fötter då hon inte skriver om honom
och då hon skriver om honom

för det är något som stör
med sättet han berör

vad betyder det
då hon dansar från famn till famn
men aldrig bryter vattenytans blanka spegel?

ingenting, ingenting
hon sjunger på väg till bussen
vinglar på höga klackar
fastnar med naglarna i strumpbyxorna
kärlek är inte så svårt
när man delar den i tusen

hon regnar över staden
som konfetti

långsamma danssteg över gatorna
över broarna
ängarna
fälten

slutar -
hon lyfter
bär mot himlen
upp
upp
upp -

bort




Fri vers av Moa Paulsson
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-05 19:14



Bookmark and Share


    vemod
den här var verkligen bra bra bra!!

"kärlek är inte så svårt
när man delar den i tusen

hon regnar över staden
som konfetti"

Jag blir alldeles rörd!! super!
2010-04-18

  filicia
åh!
jag älskar ditt sätt att beskriva,
de små frågorna som frågas tyst.
ihi vad bra!
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Moa Paulsson
Moa Paulsson