Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Innan stormens
rytande
sliter isär

allt
vad där
är

måste
min bok
rättas

siffrorna
stämma och
mätas

av känslornas
kutryggade
skalliga revisorer

och utdöma
ett straff
utfört av morer

Med rena
samveten
och krokiga sablar

klyva
min stillhet




Fri vers av Bengt VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP